Levertijd

Levertijd

De levertijd tot verzending bedraagt momenteel   5 tot 10 werkdagen.

 

 

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik de track and trace code 

Deze ontvangt u zodra u de verzendbevestiging heeft ontvangen van ons. 

Waarom is de levertijd zo lang?

Wij werken met een uniek concept om ervoor te zorgen dat we onze kleding uniek speciaal en mooi kunnen aanbieden voor een eerlijke prijs. Het is voor ons uiterst belangrijk dat u bent voorzien van een mooi kledingstuk waar u of uw dochtertje nog veel plezier van zult hebben. Omdat dit veel ontwerptijd kost , en handwerk is kunnen we het niet snel produceren. Grote winkelketens werken met vaste ontwerpen die op grote schaal worden geproduceerd door fabrieken, massa productie. Unieke ontwerpen op kleine schaal kunnen niet  snel geproduceerd worden.   

Wij snappen dat u lang moet wachten op uw bestelling en vragen daarom om uw begrip. 

Kan ik mijn artikel sneller ontvangen dan de voorgestelde levertijd?

Ja dat is mogelijk, let op dat u dit tijdig doorgeeft zodat we het kunnen aanpassen met onze planning. Geef dit door uiterlijk na 3 werkdagen nadat u uw bestelling heeft geplaatst. 

Wat is de verwachte bezorgdag van mijn zending?

Zodra u een mail heeft ontvangen met het bericht dat uw bestelling is verzonden kunt u uw zending verwachten binnen 1 tot 3 werkdagen. Of een ander moment, de verwachte leverdag staat op in de mail.  Dit is een schatting in enkele gevallen kan dit iets uitlopen. 

Hoe wordt ik op de hoogte gebouden van de status van mijn zending?

U wordt via mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Vervolgens ontvangt u van postnl enkele e-mails met de status van uw zending. U kunt het pakje volgen tot bezorging. 

Ik heb nog geen track and trace code ontvangen hoe kan dit?

Sommige bestellingen die door de brievenbus passen worden zonder track and trace verzonden. Deze kunt u ook niet volgen. Het gaat hierbij voornamelijk om kleine artikelen zoals een  bikini of een bont sample. 

jaguar-2894706-960-720.jpg

JA! Ik wil als eerste op de hoogte zijn van TOP aanbiedingen!

JA ik wil ook 10 EURO korting!
Meld mij nu aan!