Over BamBella - Wij gebruiken imitatiebont

 

 

Wij gebruiken alleen imitatiebont van top kwaliteit. Niet van echt te onderscheiden. 

Luxe winterjassen voor kinderen en dames. Deze jassen zijn ook geschikt voor wintersport. Dik gevoerde warme jassen. Met grote bontkraag en bontmouwen. In meerdere kleuren. 

Maat 56 tm 164 en XS tm XXL grote maat jassen in 44 t/m 60

Bedrijfsgegevens
KVK Nr 59652632 BTW nr NL219024662B01
Vestigingsadres te Huizen 

Wij staan op de bontvrijlijst van Bont voor Dieren. 

Imitatiebont is gemaakt van een mix van natuurlijke of synthetische vezels. In de loop der jaren is de vraag naar imitatiebont ten opzichte van echt bont fors toegenomen. Dit heeft er toe geleid dat fabrieken en ontwerpers, dit product hebben uitgewerkt. Dit heeft er toe geleid dat het bont bijna niet meer van echt is te onderscheiden. U kunt een gratis bont sample bestellen zodat hopelijk ook u overtuigt raakt van de kwaliteit en pracht wat imitatie bont te bieden heeft. Het artikel verkopen we in meerdere kleuren en stijlen. 

Het bont wat verwerkt is in de jassen wordt door ons ingekocht daarom kunnen wij garanderen dat dit ook echt imitatie bont is. 

Bont test: 

Heeft u bont artikelen en wilt u er zeker van zijn dat dit nep bont is? dan kunt u een bont test doen. Ik verwijs u graag door naar de website van bont voor dieren: https://www.bontvoordieren.nl/mode-lifestyle/bonttest/

dreamstime-xxl-83010521.jpg

 

 

JA! Ik wil als eerste op de hoogte zijn van TOP aanbiedingen!

JA ik wil ook 10 EURO korting!
Meld mij nu aan!