Maattabel en Maat advies

Maat advies 

BamBella Bontkraag Jassen en artikelen hebben een normale pasvorm. 

Wij geven u graag maat advies. 

Wilt u een jas op maat? Dan besteld u het beste de maat die past bij de leeftijd volgens de tabel en maatkeuze bij het artikel Voorbeeld maatadvies: Begint uw kindje net met het dragen van maat 98? dan besteld u maat 98. Zit uw kindje al een tijdje in maat 98? dan besteld u maat 104. Als u hiervan uitgaat heeft de jas de beste pasvorm. Hier is niet uit gegaan van een jas die voor op de groei gekocht is. Gemiddeld genomen kunt u de jas dan 1 seizoen dragen. 

Wilt u een jas voor op de groei? Wilt u een jas voor op de groei? zodat je er langer als 1 seizoen plezier van hebt en een eventuele groeispurt kunt opvangen? Dan kunt u het beste uit gaan van 1 maat groter.  Voorbeeld maatadvies: Zit uw kindje net in maat 98? Dan kunt u het beste maat 104 bestellen. Draagt uw kindje al een tijdje maat 98? Dan kunt u beter maat 110 bestellen. Gemiddeld genomen kunt u de jas langer als 1 seizoen dragen.  

Wanneer bestel ik een jas voor op de groei? Kleine kinderen groeien erg snel, soms is het om die reden moeilijk in te schatten welke maat je het beste kunte nemen. Voor erg kleine kinderen (tot 3/4 jaar) adviseren we een jas op de groei te bestellen. U zit dan gemiddeld genomen altijd goed qua maat en kun je een eventuele groeispurt goed opvangen. 

Wanneer bestel ik een jas op maat? Voor oudere kinderen adivseren we een jas op maat (vanaf 6/7 jaar) De kinderen vanaf 6 jaar groeien trager dan hele kleine kindjes. Om een mooie pasvorm te behouden adviseren we een jas op maat. (Voorbeeld maatadvies. Draagt u kindje net maat 122? bestel dan maat 122, draagt u kindje al een tijdje maat 122 dan besteld u maat 128).

Vertrouw op je gevoel! Vertrouw altijd op je gevoel,u kent uw kindje natuurlijk het beste. De bovenstaande adviesen zijn gemiddeld genomen voorbeelden. Elke kindje is uniek en groeit op zijn eigen manier. En mocht het onverhoopt toch een maat te groot of te klein zijn kunt u het altijd ruilen voor een andere maat.   

maattabel-kinderen-jpeg.jpg

Maat advies Dames Maten 

BamBella Dames jassen vallen op maat. De maten worden gafabriceerd volgens de gemiddelde confectie maten.Voorbeeld Maatadvies. De meeste jassen van grote winkelketen koopt u in maat M. U besteld dan het beste maat M - 38. 

Plusmaten en afwijkende maten 

Heeft u een afwijkend maat? Bijvoorbeeld door grote borsten, brede heupen etc? Wellicht kunnen we u specifiek maat advies geven of misschien is een jas op maat de beste oplossing voor u. 

Stuur ons een mail naar bambella@live.nl of neem contact op door het contact formulier in te vullen. 

JA! Ik wil als eerste op de hoogte zijn van TOP aanbiedingen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Meld mij nu aan!
© 2018 - 2021 BamBella Bontkraag Jassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel