Maattabel en Maat advies

Scroll naar beneden en bekijk de maattabel. Wij geven u graag maat advies.  

BamBella Bontkraag Jassen en artikelen hebben een normale pasvorm. 

Wilt u een kinderjas op maat? Dan besteld u het beste de maat die past bij de leeftijd volgens de tabel hieronder Voorbeeld maatadvies: Begint uw kindje net met het dragen van maat 98? dan besteld u maat 98. Zit uw kindje al een tijdje in maat 98 en gaat ze bijna naar 104? dan besteld u maat 104. Als u hiervan uitgaat heeft de jas de beste pasvorm en kan het 1 seizoen gedragen worden.

Wilt u een kinderjas voor op de groei? Kies deze optie zodat u een eventuele groeispurt kunt opvangen. U kunt dan uitgaan van 1 maat groter. Voorbeeld maatadvies: Zit uw kindje net in maat 98? Dan kunt u het beste maat 104 bestellen. Gaat ze binnen zeer korte tijd over naar 104? Bestel dan maat 110. Voordeel van deze optie: U kunt de jas langer dragen en een eventuele groeispurt is goed opgevangen. Nadeel van deze optie: pasvorm wordt ruimer en de mouwen van de jas kunnen mogelijk een paar maanden te lang zijn. 

Wanneer bestel ik een jas voor op de groei? Kleine kinderen groeien erg snel, soms is het om die reden moeilijk in te schatten welke maat je het beste kunte nemen. Voor erg kleine kinderen (tot 3/4 jaar) adviseren we een jas op de groei te bestellen. U zit dan gemiddeld genomen altijd goed qua maat en kun je een eventuele groeispurt goed opvangen. 

Wanneer bestel ik een jas op maat? Voor oudere kinderen adivseren we een jas op maat (vanaf 5/6 jaar) De kinderen vanaf 5 jaar groeien trager dan hele kleine kindjes. Om een mooie pasvorm te behouden adviseren we een jas op maat. (Voorbeeld maatadvies. Draagt u kindje nu maat 122? bestel dan maat 122.

Vertrouw op je gevoel! Vertrouw altijd op je gevoel,u kent uw kindje natuurlijk het beste. De bovenstaande adviesen zijn gemiddeld genomen voorbeelden. Elke kindje is uniek en groeit op zijn eigen manier. En mocht het onverhoopt toch een maat te groot of te klein zijn kunt u het altijd ruilen voor een andere maat.   


BEKIJK CATEGORIE 


 

Hoe gebruik ik de maattabel voor Jassen?

1 Meet de lichaamslengte ( en eventueel ook de taille borstomvang en heupomvang)

2 Bepaal volgens de tabel in welke maat uw kindje valt. Deze maat kunt u bestellen

Voorbeeld 1: Lichaamslengte = 94 Cm De juiste maat is maat 98 

Voorbeeld 2: Lichaamslengte = 98 Cm De juiste maat is maat 98 (Tenzij u de jas voor op de groei koopt dan kan het langer gedragen worden in dat geval besteld u maat 104)

 

Hoe gebruik ik de maattabel voor Badkleding?

1 Meet de Taille ( en eventueel ook de lichaamslengte)

2 Bepaal volgens de tabel in welke maat uw kindje valt. Deze maat kunt u bestellen

Voorbeeld: Taille omtrek = 48Cm De juiste maat is maat 98 

maattabel-kinderen-jpeg.jpg

Maat advies Dames Maten  Plusmaten en afwijkende maten 

Koopt u een winterjas van ons eigen merk BamBella? Deze wordt speciaal voor u op maat gemaakt en wij zullen aan de hand van uw afmetingen de juiste pasvorm bepalen hiermee bent u verzekerd dat het altijd past. De model is nauw aansluitend. Wilt u liever een los model? Dan kunt u dit aan ons doorgeven en maken we deze wat ruimer hier zijn geen extra kosten aan verbonden.  Onze sale jassen hebben een normale pasvorm en zijn te vergelijken met normale europese maten die u vind in grote winkelketen.   Voorbeeld Maatadvies sale jassen. De meeste jassen van grote winkelketen als bijvoorbeeld H&M koopt u in maat M dan besteld u bij ons ook maat M. M staat ook wel voor 38. 

 

 

 

Kinderjas Bontkraag jas  Bontjas met grote bontkraag Winterjas BamBella

 

Maattabel EU UK USA 

Kleding maat Verenigd Koningkrijk Engeland Size Chart England

Kledingmaat EU Europese Unie Europa Size Chart Europe

Kledingmaat USA United States Amerika  Size Chart America

 

 

 

JA! Ik wil als eerste op de hoogte zijn van TOP aanbiedingen!

JA ik wil ook 10 EURO korting!
Meld mij nu aan!